Serveis

Serveis de suport per a particulars, autònoms i petites empreses. 

Ofereixo una àmplia gama de serveis de bricolatge, informàtica, administració, tràmits i gestions ...

Per què et poden interessar?

Professionals

Dono servei a tots aquells autònoms i petites empreses que tenen mancances puntuals de recursos humans, ja sigui per moments de molta feina, de baixes per malaltia o bé per feines que requereixen ser més d'una persona.

També a tots aquells professionals que necessiten suport puntual amb tasques d'informàtica, administració, bricolatge i/o tràmits i gestions.

Particulars

Dono servei a particulars amb tot tipus de necessitats puntuals, com ara feines de bricolatge de tota mena, ja siguin per la casa, vehicles o d'altres.

També amb problemes relacionats amb la informàtica o les noves tecnologies, tant si es tracta de reparacions, configuració, assessorament i/o ensenyament.

Així com tot el que fa referència a tràmits i gestions, com pot ser suport amb tràmits per Internet o d'altres més físics, per exemple: presentació i recollida de documentació o tramitació d'inspeccions com la ITV del cotxe.

Llistat d'alguns serveis que et poden interessar:

Per a professionals


(Si tens alguna altra necessitat d'ajuda o suport que no figuri en aquest llistat, no dubtis en trucar-me per veure si et puc oferir aquest servei i donar-te un "Cop de mà".)

Per a particulars

Cases:Informàtica:Vehicles:Nàutica:(Si tens alguna altra necessitat d'ajuda o suport que no figuri en aquest llistat, no dubtis en trucar-me per veure si et puc oferir aquest servei i donar-te un "Cop de mà".)

Truca'm!   668 518 311